Hirdetés

Batman: Arkham Origins leleplezve - fiatal hős tér vissza

|

Lehullt a lepel a Batman: Arkham Origins-ről, minden korábbi sejtésünk beigazolódott és újabb részletekből sincs hiány.

Hirdetés

A Game Informer következő számában hivatalosan is bemutatkozik a korábban pletykált Batman: Arkham Origins, addig is kénytelenek vagyunk beérni a Warner Bros. szűkmarkúan osztott információival.

A Rocksteady helyett ezúttal a Warner Bros. Montreal veszi át Batman irányítását, 2013. október 25-én bárki megbizonyosodhat majd róla, hogy milyen munkát végeztek. A PC-re, PS3-ra, X360-ra és Wii U-ra tervezett Batman: Arkham Origins története évekkel az előző epizódok előtt játszódik, és azt élhetjük át, ahogy a fiatal és még kiforratlan Batman először méri össze erejét Gotham City bűnözőivel. A Warner Bros. Montreal a Batman: Arkham City-hez hasonlóan ismét egy nyitott világú címet mutat be, amelyben Bruce Wayne egy sorsát meghatározó eseménnyel kényszerül szembenézni, hogy ráléphessen a Sötét Lovaggá válás útjára. A játékmenet során rengeteg kulcsfontosságú karakterrel találkozhatunk és az előzménynek köszönhetően a későbbiek folyamán nélkülözhetetlennek számító kapcsolatokat építhetünk.

A Game Informer májusi számában masszív előzetesre számíthatunk a Batman: Arkham Origins kapcsán, a fenti címlapból pedig az is kiderül, hogy Deathstroke, az orgyilkos is feltűnik majd a játék során. A bejelentéshez trailer is társult, amely nem tartalmaz gameplay jeleneteket, csupán kedvcsinálóként funkcionál.

A meglepetéseknek itt még nincs vége: a nagygépekre szánt verziókkal egy időben számíthatunk egy kézikonzolos kiadásra is: a Batman: Arkham Origins Blackgate 3DS és PS Vita platformokra várható 2.5 dimenziós játék lesz az Armature Studios fejlesztésében, amely folytatja az Arkham Origins sztoriját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)