Hirdetés

Batman: Arkham Origins - még idén megszűnik az online rész

|

Akik előszeretettel szórakoztak a Batman: Arkham Origins online módjával, azoknak van egy szomorú hírünk: már nem sokáig csatlakozhatnak a többjátékos mókához.

Hirdetés

Az utóbbi időben a Batman: Return to Arkhammal voltunk elfoglalva, azonban a Rocksteady szériájának spin-offja, a Batman: Arkham Origins háza táján is vannak fejlemények, még ha nem is éppen pozitívak (bár a 2016/09-es GameStarhoz ajándékba adtuk, az elég pozitív).

A Batman: Arkham Origins Steam adatlapján és a játék hivatalos fórumán is olvasható felhívás szerint három év után, december 4-én megszűnik az online rész, de természetesen az egyjátékos kampány zavartalanul játszható lesz továbbra is.

Az Arkham Origins online módjában 3v3v2 meccseket játszhattunk, ahol két játékos Batman és Robin bőrébe bújt és Joker, valamint Bane felhasználók által irányított, háromfős bandájával kellett megküzdeniük legjobb tudásuk szerint. Ti játszottatok még vele? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)