Hirdetés

Batman: Arkham Origins - nem lesz Games For Windows Live

|

Akik PC-n szeretnék végigizgulni a Sötét Lovag következő interaktív kalandját, azok csak a Steamre számíthatnak.

Hirdetés

A Warner Bros. nemrég megerősítette, hogy az október 25-én esedékes Batman: Arkham Origins PC-s verziójának multiplayer, illetve achievement funkcióit a Valve féle Steamworks támogatja majd a Microsoft sokak által kritizált Games For Windows Live rendszere helyett.

A Warner döntése egyáltalán nem okoz meglepetést. A redmondi óriás már régóta szenved a PC-s játékosokkal, a Games For Windows platform megbízhatatlansága már az előző két Batman cím esetében sem hozott szerencsét, hiszen sok felhasználó technikai problémákra hivatkozott. Nem is ez az első eset amikor a játékvilág elégedetlenségét fejezi ki a rendszerrel szemben: korábban a Dark Souls PC-s verziója is felháborodást váltott ki, valamint az utóbbi években olyan nagy IP-k is felhagytak a támogatásával, mint a BioShock, vagy a Warhammer 40k.



Ti sajnáljátok a GFWL mellőzését? Nektek mik a tapasztalataitok vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)