Hirdetés

Batman: Arkham Origins - új generációs konzolokon folytatódik a széria?

|

Bizonyos értesülések szerint idén ismét magunkra ölthetjük a Sötét Lovag ruháját, feltéve hogy veszünk egyet az új generációs konzolok közül.

Hirdetés

Nem győzünk hálálkodni a RockSteady Studios-nak, hogy a Batman franchise felhasználásával két olyan zseniális szórakoztatóipari terméket alkottak meg, amik mind az adaptációk, mind az akciójátékok között kiemelkedőnek számítanak.

Ha tippelnünk kellene, hogy trilógiává bővül-e a Batman: Arkham sorozat, már a mondat felénél elkezdenénk az "igen" szót skandálni. Egyrészt azért, mert olyan biztosak vagyunk benne, hogy jön a harmadik rész, mint abban, hogy facebookozó ismerőseink ma is a tavaszi havazás miatt fognak panaszkodni, másrészt pedig mert már a gondolat is lázba hoz minket. Hiába no, egyszerű emberek vagyunk, egyszerű örömökkel.

A francia GameBlog weboldal egy megbízható forrásra hivatkozva azt állította, hogy a több szempontból is lenyűgöző Batman: Arkham Asylum és a Batman: Arkham City után a múltba fogunk visszatérni az idén érkező Batman: Arkham Origins közreműködésével. A PlayStation 4-re és az új Xboxra megjelenő alkotásról hivatalosan a júniusi E3-on fogják lerántani a leplet, megjenése pedig még az idei évben esedékes (feltételezhetően november-december környékén). Nemrég a sorozat Facebook oldalain bekövetkezett változások keltették fel figyelmünket, de konkrét részleteket csak a Warner Bros.-nak és a RockSteady-nek vagyunk hajlandóak elhinni, nektek is ezt tanácsoljuk (na jó, talán még a DC Comics-ben is bízhatunk).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)