Hirdetés

Batman: Arkham Origins - na, kik nem kapnak DLC-t?

|

A játék Wii U verziójának tulajdonosai most biztosan nem fognak örülni: ők kimaradnak a DLC áradatból.

Hirdetés

Szomorú reggel ez azoknak, akik a Batman: Arkham Origins Wii U verziójával rendelkeznek. Bár korábban még volt róla szó, mára a Warner úgy döntött, hogy nem hoz ki letölthető tartalmakat a Nintendo új konzoljára.

„A kereslet alapján a Warner Bros. Interactive Entertainment úgy döntött, hogy megszűnteti ajánlatát az új egyjátékos kampányt illetően” – mondta egy a cég egy PR munkatársa a VG247-nek. A kérdés már csak az, hogy mi lesz azokkal, akik megvették a Season Pass-t. Szerencsére erre is megkaptuk a választ, amikor egy Nintendo of America-tól származó levél kikerült az AllGamesBeta oldalára. Eszerint a Season Pass tulajdonosok visszakapják annak árát a Nintendo eShop felhasználói fiókjukon keresztül.

A döntés nem meglepő, már a Ubisoft is meghozott egy hasonló döntést az Assassin’s Creed esetében. Újabb gyászos nap ez a Wii U felhasználóknak. Ti mit szóltok ehhez?

Címkék: #dlc #akció
Platformok: Nintendo Wii U PC PlayStation 3 Xbox 360
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)