Hirdetés

Négy játék, köztük egy Batman: Arkham rész játszható már Xbox One-on is

|

Komoly tempóban tolja a Microsoft az Xbox 360-as játékokat Xbox One-ra. Ma négy új cím csatlakozik a listához, amelyek között helyet kapott a Denevérember egyik kalandja is.

Hirdetés

Major Nelson a Twitteren számolt be arról, hogy újabb nevekkel bővült azon játékok listája, melyek Xbox 360 után már Xbox One-on is elérhetőek. A Deadliest Warrior, a Disney Bolt és a Fighting Vipers mellett a negyedik bejelentett cím az, ami láttán mindenki felkapja a fejét.

Hirdetés

Eddig ugyanis egyetlen Batman: Arkham játék sem nyílt meg a One-os játékosok előtt, mostantól kezdve azonban a Warner Bros. Montréal által fejlesztett Batman: Arkham Origins (ami GameStar teljes játék is volt) is csatlakozik a Microsoft jelenlegi generációs konzolján játszható címekhez, noha csak a lemezes változatra vonatkozik a lehetőség. 

Már rengeteg játék szerepel a visszafelé kompatibilitási listán, úgyhogy bőven van miből válogatni. Ti örültök, hogy már Xbox One-on is futtatható az Arkham Origins?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)