Hirdetés

Tovább hergeli a kedélyeket a Batman: Arkham játékok fejlesztője

|

Fogalmunk sincs, hogy mi készül a Rocksteady csapatánál, a legújabb utalás pedig csak nehezebbé teszi a várakozást a bejelentésig.

Hirdetés

A legnagyobb titokban munkálkodik valamin a Batman: Arkham Origins fejlesztőcsapata, a Warner Bros. Montreal és a Batman: Arkham trilógia stúdiója, a Rocksteady is. Míg előbbi esetében egy DC Univerzumos játékot pletykálnak, utóbbi projektjében Superman lehet a főszereplő. 

Hirdetés

Tavaly szeptemberben azt olvashattuk a csapat Twitterén, hogy el fogjuk dobni az agyunkat, amikor megtudjuk, hogy min dolgoznak, viszont a bejelentést azóta sem ejtették meg. Erre most sem került sor, azonban a Rocksteady tovább húzza az agyunkat egy újabb csiripeléssel. Ezúttal egy fotót tettek közzé a "nem hivatalos motion capture brigádjukról":

Azon kívül, hogy a készülő játék karakterei biztosan nagyon valószerűen mozognak és harcolnak majd, semmi többet nem árul el a fenti kép. Csak találgatni tudunk, így akár lehet Superman is az, akitől extázisba jövünk majd, de akár egy teljesen más karakter, koncepció is (a Twitter reakciói alapján sokan például egy Flash videojátékot fogadnának szívesen). Ti minek örülnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)