Hirdetés

Batman: Arkham VR - elkészült a Rocksteady utolsó Batman játéka

|

A jó néhány minőségi Batman játékot maga mögött tudó Rocksteady VR játéka is aranylemezre került, amivel lezárul a csapat Sötét Lovag korszaka.

Hirdetés

A Rocksteady Studios munkásságának hála Batman mély nyomott hagyott a játékiparban. Az Arkham Asylum, az Arkham City és az Arkham Knight után a virtuális valóságban is megelevenedik Gotham városa, melyben a Playstation VR tulajdonosoknak lehetőségük lesz elmerülni ez év októberében.

A Batman: Arkham VR befejezését követően a Rocksteady nem fog több Batman játékon dolgozni, egészen más projekteken gondolkoznak. A fejlesztőcsapat feje, Dax Ginn elmondása szerint most álmaik játékát is lehetőségük lesz összerakni.

Irigylésre méltó helyzetben vagyunk, hiszen megvan az időnk, hogy eldöntsük, mit csinálunk legközelebb. Hátradőlhetünk és elgondolkozhatunk, mi lenne álmaink játéka, és tudjuk, hogy a Warner Bros. támogatni fogja a megvalósítását.

Ti milyen játékra számítotok a srácoktól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)