Hirdetés

Valószínűleg nem készül több Batman: Arkham játék

|

Szép időszak volt a Warner Bros. életében, amíg a Batman: Arkham sorozat tartott, de úgy tűnik, eljött a továbblépés ideje.

Hirdetés

Ha nincs a Batman: Arkham Knight PC-s változata körüli fiaskó, valószínűleg akkor sem törné össze magát a Rocksteady, hogy folytatást készítsen. A játék elég jól lezárta a sztorit, most már szívesen látnánk valami mást a csapattól.

Hirdetés

Régóta pletykálják a Damien Wayne-es játékot, de a kiadó Warner Bros. még mindig nem mondott róla semmit. Mivel az illetékesek mind hallgatnak, a legjobb, amit tehetünk, hogy várunk, viszont aki amiatt izgul, hogy konkrétan a Batman: Arkham sorozatban lesz-e új rész, az ne nagyon reménykedjen. A főszereplő hangját adó Kevin Conroy a Nashville Wizard World Comic Conon rajongói kérdésre válaszolva elárulta, hogy ugyan ő is nehezen hiszi el, de a sorozatnak vége. Ezt elég magabiztosan állította, de lehetséges, hogy csak neki nem szóltak. 

Addig is jól elvagyunk a Telltale-féle Batman második évadával, az, még ha nem is ugyanolyan, legalább csillapítja kicsit a vágyat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)