Hirdetés

Batman: Arkham Knight - hamarosan visszatérhet a PC-s változat

|

Hivatalos megerősítés ugyan nincs, de nagyon úgy tűnik, hogy a közeljövőben végre megjelenhet PC-re a kijavított Batman: Arkham Knight.

Hirdetés

A Warner Bros. Interactive Entertainment alaposan félrenyúlt a Batman: Arkham Knight PC-s változatával, és a botrány, valamint a játékosok jogos felháborodása egészen addig nem fog csillapodni, amíg meg nem érkezik a hibák nélküli változat. 

Hivatalos dátumot továbbra sem határozott meg a Warner, ám különös módon mégis elárulták, hogy mikor számíthatunk a PC-s Arkham Knightra, ugyanis a kiadó a frissen megjelent Tumbler DLC sajtóközleményének alján, az alapjáték támogatott platformjai között a következő szöveg szerepelt: "A játék PC-s verziója az elkövetkezendő hetekben válik elérhetővé." Ez persze még kevés ahhoz, hogy bármi konkrétumot leszűrjünk belőle, de kombinálva a nemrég megjelent nagy frissítéssel mégis azt jelzi, hogy már nem sok hiányzik a visszatéréshez.

A Batman: Arkham Knight következő tartalmai egyébiránt az új skineket nyújtó Batman Classic TV Series Mobile Pack és a Macskanő saját minikampányaként érkező Catwoman's Revenge lesznek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)