Hirdetés

Batman - nagyon úgy tűnik, hogy érkezik a következő játék

|

Az Arkham Originst is készítő WB Montréal érdekes teasert tett közzé.

Hirdetés

Már tavaly decemberben is megjelentek posztok itt-ott, amik azt sugallták, hogy a Warner Bros. montreali fejlesztőcsapatánál ismét egy Batman játék formálódik, melynek középpontjában ezúttal A baglyok bírósága áll.

Hirdetés

A hétvégén ünnepelte 80. születésnapját a karakter, minek örömére a WB Games Montréal is posztolt egy videót. Alapvetően egy házfalra vetített Batman logót látunk, viszont néha bevillan egy-egy szimbólum.

Összesen négy van, mind különböző, és egyikről sem tudni, mihez kapcsolódnak. Az egyikbe még egy baglyot is bele lehet látni, ha nagyon figyelünk.

A képregényes körökben ismert Scott Snyder a tweetre válaszul annyit írt, hogy #bewarethecourtofowls", viszont válaszát hamar törölte.

A ResetErán azt pletykálják, hogy a játékot holnap este, a Sony State of Play bemutatója során leplezik le, de mi nem gondoljuk, hogy a The Last of Us: Part II-höz kapcsolódó új, fontos infók mellé bedobnak még egy ilyen nagy bejelentést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)