Hirdetés

Kevin Conroy tisztázta, hogy ő lesz-e az új Batman játék szinkronhangja

|

Egyre közelebb kerülünk a WB Games Montréalnál készülődő Batman projekthez.

Hirdetés

Csak idő kérdése, hogy az Arkham Originst is készítő WB Games Montréal mikor leplezi le következő projektjét, amely a korábbi teaserek alapján a Court of Owls sztorit dolgozhatja fel, azonban a hivatalos bejelentésig minden részlet csak találgatás. Kivéve az alábbi információt. 

Hirdetés

Conroy-t a JOE-nak adott interjújában faggatták ki többek között arról is, hogy van-e bármi köze az új Batman projekthez, amelyre ő határozottan azt felelte, hogy nincs, valamint hozzátette, hogy fogalma sincs, miért. Nekünk azonban van egy tippünk rá: Roger Craig Smith, aki már a szintén a WB Montréal által fejlesztett Batman: Arkham Originsban is megszólaltatta a karaktert és akinek egyik korábbi tweetje halvány reménysugárt jelent arra nézve, hogy ő fogja helyettesíteni ezúttal is Conroy-t: 

Kíváncsian várjuk, hogy tényleg Craig Smith lesz-e a befutó, de azt még inkább, hogy a stúdió mikor jelenti be végre hivatalosan az új Batman epizódot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)