Hirdetés

Damien Wayne-nel jön a következő Batman játék?

|

Egy meg nem erősített pletyka szerint az Arkham Origins-t jegyző Warner Bros. Montreal következő nagy dobása egy Damian Wayne főszereplésével készülő Batman cím lehet, ráadásul emlegetnek egy Suicide Squad videojátékot is.

Hirdetés

Idén egyszer már felbukkant egy pletyka azzal kapcsolatban, hogy a Warner Bros. Montréal következő projektje egy új Batman játék lehet, amelyben a Denevérember fiát, Damien Wayne-t irányíthatnánk. Később már egy olyan szóbeszéd is felütötte a fejét, hogy a titokzatos projekt a nem túl távoli jövőben játszódik és egy megtört Bruce Wayne-t mutat be, aki Damian mentoraként folytatja az igazságszolgáltatás segítését, ráadásul Dick Grayson, alias Nightwing részvételével. 

Ezt látszik megerősíteni a Warner Bros. Montreal legutóbbi - azóta már gondosan eltüntetett - toborzó videója is, amelyben az egyik munkatárs monitorján egy köpenyes alak látható. Persze könnyen lehet, hogy csupán a Batman: Arkham Origins egy korai buildjét láthatjuk a WCCF Tech által kiragadott felvételen, de akkor miért törölték olyan gyorsan a videót? 

Ezenkívül úgy hírlik, hogy készül egy Suicide Squad videojáték is a Warner Bros. Montreal berkeiben a Rocksteady bevonásával, amely egy Borderlands-stílusú brawler lehet és már 2017-ben bemutatkozhat. Természetesen mindegyik értesülés kimeríti a totális pletyka fogalmát, így ne vegyétek készpénznek, azonban érdemes lesz figyelni a decemberi eseményeket (The Game Awards, PlayStation Experience), hátha bejelentik valamelyiket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)