Hirdetés

Batman: The Telltale Series - új képek a második epizódból

|

A történet folytatódik: lesz itt kocsmai verekedés, galambok, valamint az egy oldalon álló denevérember és macskanő, na meg sejtelmes ellenfelek az interaktív Batman sztori következő részében.

Hirdetés

Augusztusban mi is belevágtunk a Bruce Wayne kalandjaiba, végigjátszottuk az első részt, és tesztben is elmondtuk, mit gondolunk róla. A folytatásról most néhány screenshotot is kaptunk, amiket alább megnézhettek a galériánkban.

A megjelenés közeledtével Kevin Bruner, a Telltale Games vezérigazgatója és társalapítója is megosztott pár gondolatot a játékról. Úgy tűnik a megoszló vélemények ellenére is próbál pozitív maradni:

A Batman - The Telltale Series múlt havi megjelenése óta nagyon izgatottak vagyunk a rajongók fogadtatása miatt, mind a Batman rajongók felől, illetve azok részéről is, akik már ismerik az interaktív történetmesélés modelljét. […] Ezen a héten egy speciális, lemezes kiadással jelentkezünk, ami világszerte megvásárolható lesz a boltokban. Emellett pedig szeptember 20-án érkezik a második rész, amiben a játékosok által meghozott döntések nagyban befolyásolják majd a történet előrehaladtát.

A dobozos kiadás 30$-os áron (kb. 8500 Forint) kerül a boltokba. Tartalmazni fogja az első epizódot és hozzáférési lehetőséget biztosít a jövőben megjelenő, további négy fejezethez. Ezeket rögtön letölthetjük, amint megjelennek.

A Realm of Shadows nyitó rész digitális formában is letölthető PC-re, PS4-re és PS3-ra, illetve a két Xbox konzolra. A hónap vége felé pedig a játékkal kompatibilis iOS-es és Androidos telefonokon is elérhető lesz az epizód.

Meglátjuk, hogy milyen izgalmakat tartogat a Children of Arkham című folytatás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)