Hirdetés

Tapasztalt duó felelhet a következő Batman-játék zenéiért

|

Újabb apró, de lényeges nyomok kerülhettek elő a WB Games Montréal játéka kapcsán.

Hirdetés

Habár egyelőre csak szimpla pletykákat és itt-ott elejtett utalásokat kaptunk a következő nagy Batman-játékkal kapcsolatban, szinte biztosra vehető, hogy a közeljövőben folytatódni fog az Arkham széria. Sőt talán már azt is tudjuk, kik fognak felelni a soundtrackért.

Hirdetés

Eddig valahogy nem kapott túl nagy hírverést, ám a The Flight már tavaly közzétett egy olyan képet az Instagram-oldalán, ami egyértelműen a WB Games Montréal új Batman-játékára utal, hiszen korábban már máshol is láthattuk ezt a különös ábrát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#Repost @wbgamesmtl ・・・ Capture the Knight / Cape sur la nuit

The Flight Music (@theflightmusic) által megosztott bejegyzés,

Idén januárban pedig az alábbi képet rakta ki a csapat. Ezzel is találkozhattunk már más csatornán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

/redacted

The Flight Music (@theflightmusic) által megosztott bejegyzés,

Így pedig szinte biztosnak tűnik, hogy a The Flight felel majd a játék zenéjéért, ami azért is lehet jó hír, mert a Joe Henson és Alexis Smith alkotta duó korábban olyan címek dallamait komponálta, mint az Alien: Isolation, a Horizon Zero Dawn és az Assassin's Creed Odyssey.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)