Hirdetés

Batman játékokkal bővül az Origin Access

|

Az Electronic Arts a Warner Bros.-szal is leszerződött, így első körben egy rakás Batman játék került be az előfizetős szolgáltatás kínálatába.

Hirdetés

Bár Xbox One-on tarolt igazán nagyot, az EA előfizetős szolgáltatásának PC-s változata iránt is egyre többen érdeklődnek. Havi 3,99 vagy évi 24,99 euróért cserébe egy rakás kiváló játék nem rossz ajánlat.

Hirdetés

A mai nappal megjöttek az első Warner Bros. játékok, így az előfizetők korlátok nélkül végigjátszhatják a Batman: Arkham Asylum, Arkham City, Arkham Origins, Lego Batman, Lego Batman 2 és Lego Batman 3 játékokat.

A következő hetekben csatlakozik még a The Witness, az Out of the Park Baseball 19, a Lost Castle, a Bulletstorm - Lite és a Wasteland 2 is. 

Aki még nem előfizető, de szeretné kipróbálni, milyen annak lenni, az március 26-áig bármikor kiválaszthat összefüggő hét napot egy ingyenes próbára. Arra figyeljetek, hogy az előfizetés automatikusan meghosszabbodik a hét nap elteltével, de ha regisztráció után azonnal lemondjátok, ezt elkerülhetitek. További részletek itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)