Hirdetés

Batman: The Enemy Within - a jövő héten indul az új évad

|

Napokon belül elrajtol a mindössze néhány hete bejelentett Batman: The Enemy Within, a Telltale-féle sztori második évada.

Hirdetés

Több játék új évadát is bejelentette a Comic-Conon a Telltale Games, ezek közül az elsőt pedig már a jövő héten útjára is indítják. A Batman: The Enemy Within első része ráadásul a készítők ígérete szerint a játékosok visszajelzései alapján kicsit más is lesz, mint amit az első évadban megszokhattunk.

Hirdetés

Ahogy arra a készítők emlékeztettek, a "The Enigma" címet viselő nyitány augusztus 8-án érkezik meg PS4-re, Xbox One-ra és PC-re, ahol akár az első évadban használt mentésünket is áthozhatjuk. Vagy ha ez nincs meg, az epizód elején beállíthatjuk, milyen döntéseket hoztunk volna. A Batman: The Enemy Within első része ráadásul a rajongói igényeknek megfelelően hosszabb, majdnem két órás lesz és több fejtörőt és az akció közben meghozandó döntést tartalmaz majd. A Telltale emellett abban is segít, hogy a különböző karakterekkel ápolt viszonyainkat jobban tudjuk majd követni, ennek érdekében egy összesítő képernyőt kapunk majd minden rész végén.

Ti vártátok már a Batman-sztori folytatását, vagy egy másik Telltale-széria visszatérésére vártok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)