Hirdetés

Batman: The Enemy Within - ütős lesz Harley Quinn belépője

|

A jövő héten érkezik meg a Telltale-féle Batman: The Enemy Within második része, amiben bemutatkozik a Joker legfőbb bűntársa is, erről adtak ki egy rövid videót a készítők.

Hirdetés

A stúdió ígérete szerint hamarosan Nintendo Switchen is Bruce Wayne bőrébe bújhatunk a Batman: The Telltale Series-ben, addig viszont a többi platformon tovább csordogál a második évad cselekménye. A kedden megjelenő The Pact című epizódban betoppan Harley Quinn is, akinek a Telltale-féle feldolgozását most láthatjuk először.

Hirdetés

A készítők nem is bírták ki, hogy ne mutassák meg idő előtt a baseball-ütős gonosztevőt, így az amerikai IGN-nek meg is engedték, hogy egy rövid klipet megmutassanak a feltűnéséről. Ugyan az első évaddal nem játszottam, így nem tudom, a Batman: The Enemy Within jelen pontján milyen kapcsolat van Batman és a Joker között, de nekem elég meglepő volt, hogy Harley az örök mókamesternél százszor veszélyesebbnek tűnik ebben a néhány percben. Ha nem zavar, hogy a sztori egy kis részét ismerve vágtok neki a keddi résznek, az alábbi videóban ti is megnézhetitek Harley belépőjét.

Mit szóltok a DC-gonosz legújabb feldolgozásához?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)