Hirdetés

Batman: The Enemy Within - ekkor jön a negyedik epizód

|

A Telltale Games bejelentette, hogy mikorra várhatjuk a Batman: The Enemy Within utolsó előtti fejezetét. Még ebben a hónapban megkapjuk!

Hirdetés

A Batman: The Enemy Within harmadik epizódja, a Fractured Mask ugyan tartogatott erős pillanatokat, HP tesztje szerint a súlytalan gonosz karakterek és a túl rövid, valamint eseménytelen játékidő rásütötte a bélyegét a Telltale Games kalandszériájára. Ennek ellenére epekedve várja, hová fog kifutni a történet, ahogy mi is. 

Hirdetés

A stúdió Twitteren jelentette be, hogy mikor merülhetünk el a folytatásban: a negyedik rész, a What Ails You január 23-án érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Macre és mobilokra. 

A történetbe a spoilerveszély miatt nem megyünk bele, de aki játszott az előző felvonással, az a végén látott cliffhanger után már bizonyára tudja, hogy merre halad tovább a sztori, a többiek pedig kezdjék el a szériát. Vannak hibái, de erősségei is bőven. Nektek hogy tetszik eddig a Batman: The Enemy Within?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)