Hirdetés

Batman: The Enemy Within tesztek - milyen lett az első epizód?

|

Elstartolt a Telltale-féle Batman sorozat második évada, és az első tesztekből megtudhatjuk, jobban sikerült-e a premier, mint az első szezon esetében.

Hirdetés

Nem volt mindenki elégedett azzal, amit a Batman: The Telltale Series nyújtott, de megszokhattuk, hogy megosztóak a csapat játékai. Akik eddig kipróbálták, azt állítják, hogy a második évadnak mindenképp érdemes egy esélyt adni, akár tetszett az első, akár nem.

Hirdetés

Az első értékelések szerint a The Enemy Within története már az első rész után is izgalmasabb, mint az első szezoné volt, és jól eltalálták a történetmesélés, a fejtörők, a nyomozás és a harc egyensúlyát. A denevérembernek Jokerrel és Riddlerrel kell megküzdenie, ez pedig kiváló alap lehet. Bár a Metacritic-átlag lehetne jobb, a játék 7 értékelés után áll 77 ponton, ez a napokban még bármilyen irányba tolódhat. Íme a nagyobb oldalak pontszámai:

GameSpot - 8
God is a Geek - 9
IGN US - 8.2
We Got This Covered - 2,5/5

Ha mi is ki tudjuk végre próbálni, természetesen beszámolunk arról, hogy tetszett a nyitány.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)