Hirdetés

Batman: The Telltale Series - videóval készülhetünk a negyedik részre

|

Megvan a Telltale Batman sorozata negyedik részének megjelenési dátuma, vele együtt pedig megjött a szokásos, spoileres előzetes is.

Hirdetés

November 22-én érkezik a Batman: The Telltale Series negyedik, utolsó előtti része. Bruce bajban van, aki követte az eddigi eseményeket, tudja, miért. Aki nem, az ne olvasson tovább.

Jelenleg ott tartunk, hogy Pingvin átvette az irányítást a Wayne birodalom felett, Bruce-t pedig az Arkhamba záratták. Harvey Dent és Arkham gyermekei háborúznak, a város lakóinak veszélyben az élete, úgyhogy gyorsan ki kell találnunk, hogyan juttatjuk ki a hőst a fogságból. Szövetségeket kell kötni, de az Arkhamban nem sok a barát...

Az epizód, ahogy a korábbi részek is, PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, iOS-re és Androidra jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)