Hirdetés

Batman: The Telltale Series - megvan az évadzáró megjelenési dátuma

|

Ahhoz képest, hogy néhány sorozat epizódjai több hónapos csúszással követték egymást, a Batman szériát igencsak felpörgette a Telltale, így még karácsony előtt beesik majd az ötödik epizód is.

Hirdetés

Júliusban érkezett az első trailer, decemberben pedig meg is jelenik az első évad ötödik epizódja, vagyis kevesebb, mint öt hónap alatt ledarálta a Telltale a Bruce Wayne kalandjai köré felépített kalandjáték első évadát.

A kiadó most jelentette, hogy a Batman: The Telltale Series Episode 5 - City of Light december 13-tól válik elérhetővé világszerte, és digitálisan megvásárolható nemcsak PC-n, hanem a Microsoft és a Sony konzoljain, valamint mobilokon is.

Ha még nem próbáltátok a játékot, az első epizód továbbra is ingyenes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)