Hirdetés

Batman: The Telltale Series - ingyen játszhatod az első részt a hétvégén

|

A Batman: The Telltale Series első epizódját most ingyen végigjátszhatod PC-n. Egy apró megkötés azért van.

Hirdetés

Windows 10-re lesz szükséged ahhoz, hogy letöltsd és ingyenesen kipróbálhasd a Batman: The Telltale Series első epizódját. A játék elfut régebbi operációs rendszereken is, viszont a letöltéshez a Windows 10 áruháza kell, azt pedig nem találod meg máshol.

Ha ez nem akadály számodra, akkor már töltheted is Bruce Wayne kalandjának első fejezetét, és persze játszhatod is hétfőig.

Ez a lehetőség csak a Windows Store verzióra érvényes, de a Telltalenek szokása egyébként is, hogy a már befejezett sorozatainak első részét ingyenesen elérhetővé teszi, így nem csodálnánk, ha néhány hónap múlva mindenhol máshol is letölthetővé válna.

Addig is akinek Windows 10 van a gépén, az töltheti a Batman: The Telltale Series Episode 1-et és magára húzhatja a fekete köpenyt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)