Hirdetés

Batman: The Telltale Series - mihez kell 22 gigabájtnyi patch?

|

Rögtön azután, hogy a Batman: The Telltale Series második szezonja, a Batman: The Evil Within elrajtolt, az első évad titokzatos és meglehetősen méretes frissítéseket kapott, csakhogy a világon senki sem tudja megmondani, hogy miért.

Hirdetés

Többnyire kellemes értékeléseket szedett össze a Batman: The Enemy Within, a cikk írásának pillanatában 25 teszt alapján 75 százalékon áll a Metacriticen, ami azt jelzi, hogy noha nem hibátlan a folytatás, mégis van benne valami megkapó. De hogy az első évadba milyen plusz tartalmak kerültek a közelmúlt frissítéseivel, azt még homály fedi.

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy a Batman: The Telltale Series első körben egy 12,9 GB-os patchet kapott augusztus 9-én, majd ugyanazon a héten befutott egy második tapasz is további 9,1 GB adattal. Azonban a Telltale Games egyikhez sem adott meg leírást, egyiket sem kommunikálta le a közösség felé, egyszerűen csak kiadták őket. A felhasználók érthető módon minden lehetséges felületen próbálták megtudakolni a fejlesztőktől, hogy vajon miért érkezett ennyivel a megjelenés után kétszer akkora adatmennyiség, mint amennyit a Batman kalandjátékuk első évada foglal, de nem kaptak választ sehol. 

Sokan arról számoltak be, hogy az új javításokkal új bugok is kerültek a játékba, mások a mentéseik elvesztése miatt panaszkodtak Redditen (erre speciel megoldást jelenthet, hogy megváltozott a mentési mappa, így érdemes átmásolni az újba a meglévő fájlokat). A spekulációk szerint az update-ek a Batman: The Telltale Series motorját tuningolhatja fel egy újabb verzióra, ami megmagyarázná a méretnövekedést, de a Telltale hivatalos közleményéig ezek csak puszta találgatások. Amint kiderül, szólunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)