Hirdetés

Az új Batman játék nem lesz az Arkham széria része?

|

A Warner Bros. Montreal elvileg egy új IP-n dolgozik, ez pedig elég valószínű, hogy csak egy dolgot jelenthet.

Hirdetés

Lassan már belefulladunk a Warner Bros. Montreal új Batman játékának különféle pletykáiba, legutóbb például arról hallottunk, hogy az új Batman egy egész videojátékos DC-univerzum alapjait fektetheti le. A hivatalos leleplezésre évek óta várunk, egy csomó nagyobb konferenciának és expónak ugrottunk már neki úgy, hogy no, itt majd biztosan bejelentik az új Batmant, de mindig csalódnunk kellett. Sajnos még mindig nem a nagy bejelentés kapcsán került szóba a játék, hanem újra csak pletykákkal szolgálhatunk, ezek viszont kétségtelenül elég érdekesek. 

Hirdetés

Több forrás is arról számolt be az elmúlt időszakban, hogy az új Batman adaptáció már nem az Arkham széria történetvonalát viszi tovább, hanem egyfajta rebootként kell tekinteni rá - azt nem tudjuk, hogy ez a reboot milyen mértékű, tehát egy úgynevezett soft-rebootról van-e szó (ilyen például a legutóbbi God of War), vagy esetleg teljes újragondolásról. Most mindenesetre úgy tűnik, hogy a következő Batman videojáték semmilyen szinten sem kapcsolódik majd az Arkham sorozathoz, tehát még csak nem is egy reboot lesz a Warner Bros. Montreal, hanem egy teljesen új IP, ugyanis a projekten dolgozó fejlesztők önéletrajzában pontosan ez szerepel - a szóban forgó játék pedig az idővonalon elhelyezve szinte biztosan csak az új Batman lehet. 

Kíváncsian várjuk tehát, hogy ez mit jelent majd például a játékmenet terén, mennyire alakul át mondjuk a harcrendszer, ha semmilyen módon nem akarnak kapcsolódni a korábbi sorozathoz. Ennél a pontnál pedig el is indulhat az ötletelés: ti milyen formában látnátok szívesen Batman visszatérését, mit változtatnátok az Arkham játékokhoz képest? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)