Hirdetés

Már készül az új Batman játék?

|

A Warner Bros. megbízásából már titokban fejlesztik a következő Batman játékot és egy idei film is megkapja a maga játékváltozatát? Izgalmas pletykákat kaptunk.

Hirdetés

Rohamosan növekszik a Batman franchise. Filmes oldalon idén mutatkozott be a Batman Superman ellen, nyáron jön a Suicide Squad és hamarosan debütál a Batman: Gyilkos tréfa animációs film is, míg játékos fronton a Batman: Return to Arkhammal és a pletykált Arkham Knight GOTY kiadással a Warner lefedi a Rocksteady örökségét, a Telltale-féle epizodikus Batman pedig kiegészíti azt. Ezzel azonban még nincs vége.

A Batman: Arkham Origins fejlesztőcsapatáról, a Warner Bros. Montrealról tavaly decemberben kiderült, hogy két szuperhősös játékon is dolgozik és nem sokkal előtte a Warner is azt nyilatkozta, hogy még tervei vannak Batmannel, ezek az információk pedig tökéletesen felvezetik egy francia honlap, az AddictedToSeries állítólagos értesüléseit, miszerint már készül a következő Batman videojáték és a Denevérember fia, Damian Wayne lehet a főszereplője. Ha a pletykának hihetünk, akkor az új cím merőben eltérő lesz az eddigi epizódoktól. A honlap beszámol róla, hogy a projektben helyet kap egy teljes nap-éj ciklus, felbukkan benne a Batcycle, a játékosoknak lehetősége lesz fejleszteni Batman búvóhelyét és Gotham City sokkal élettel telibb lesz az előzőeknél. Ezenfelül úgy tudják, hogy készül már a Suicide Squad alapján is egy játék, amit a Warner Bros. Montreal fejleszt.

Ha lesz is új Batman, vajon melyik stúdió készíti? Visszatér a Rocksteady vagy valaki más? Alig várjuk már az E3-at, hátha ott megerősítésre vagy éppen megcáfolásra kerül a szóbeszéd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)