Hirdetés

A WB Montréal Batman-játéka egy soft reboot lesz?

|

Lehetséges, hogy nem folytatást és nem is spin-offot készítenek a Batman: Arkham Origins fejlesztői.

Hirdetés

A Kotaku újságírója, Jason Schreier egy hónapja megbízható forrásokra hivatkozva azt állította, hogy a WB Games saját sajtókonferenciát szeretett volna tartani az E3-on, amelynek keretében bejelentették volna a WB Montréal Batman játékát, a Rocksteady következő projektjét és a már kiszivárgott Harry Potter-es címet. 

Hirdetés

Márciusban már érkezett róla jelentés, hogy az új Batman játék nem az Arkham széria része lesz, hanem egyfajta rebootként kell tekinteni rá, de az nem derült ki, hogy milyen mértékű (hogy teljes újragondolás-e vagy olyasfajta soft reboot, mint a legutóbbi God of War). A Geeks Worldwide meg nem erősített információi szerint utóbbiról van szó, és a projekt megteremt egy saját univerzumot a DC-n belül, amelynek következő felvonása egyébként a Rocksteady titokzatos címe lesz. De ami még ennél is érdekesebb, hogy állítólag a WB Montréal újdonsága kooperatív módot is kap, valamint játszható lesz benne az egész "Batcsalád", és természetesen a Baglyok bírósága állhat a középpontban.

A GWW szerint még ősszel megérkezik az új Batman játék, hamarosan be is jelentik. Persze hisszük, ha látjuk, de azért írjátok meg kommentben, hogy mit szóltok az elhangzottakhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)