Hirdetés

Battalion 1944 - ha bunkó vagy, nemi szervet kapsz a fegyveredre

|

Tanulság: ha nem vagy pofátlan a fejlesztőkkel, akkor ők sem küldenek neked különleges ábrával ellátott fegyverskint.

Hirdetés

Bármennyire is igyekszik realisztikussá tenni a háborús akciójátékát a Bulkhead Interactive, az arany színű, hímvesszőt ábrázoló fegyver nem tartozik a kor sajátosságai közé. Viszont a mögötte rejlő történet meglehetősen tanulságos. 

Hirdetés

Néhány hónappal korábban az egyik profi Battalion 1944 játékos, Sam "Sus" Hogan meglehetősen nagy farok volt a fejlesztőcsapattal (hamarosan megértitek a kifejezés miértjét), különösen akkor, mikor megfenyegette őket, hogy belő a stúdióba, ha sürgősen nem küldik el neki azt az arany fegyverskint, amit a februári Blitzkrieg Open során nyert.

Sus azzal védekezett, hogy ez csak egy vicc volt, erre válaszul a stúdiónak se kellett több, megajándékozták a beígért Thompson kinézettel, csakhogy bónuszként a fegyver aljába, nehezen észrevehető helyen belekarcoltak egy férfi nemi szervet is. 

Ha valaki esetleg nem látná tisztán, íme: 

A beszédes ábrát a stúdió vezetője, Joe Brammer saját maga rajzolta a skinbe, a hozzá mellékelt levélben pedig felvilágosította a játékost, hogy bárki megfenyegetése túlmegy a vicc határán, majd hozzátette, hogy ezzel szeretné megmutatni, milyen az igazi humor. 

Persze a humor szubjektív műfaj.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)