Hirdetés

Battalion 1944 - hatalmas frissítést kapott, rengeteg dolog változott

|

A Battalion 1944 legújabb javítása alaposan átdolgozza a játékot, így többek között stabilabb lett a teljesítmény és új térkép is érkezett.

Hirdetés

Szeptemberben egy nagyobb, 50 000 dollár összdíjazású versennyel erősít a Battalion 1944 (a nemi szervet ábrázoló fegyver nem lesz a nyeremények között), de előtte még rendbe raknak a fejlesztők pár dolgot a játékban. 

Hirdetés

A Bulkhead bejelentette, hogy min dolgozott serényen a közelmúltban a fejlesztői visszajelzések alapján. A Battalion 1944 drabális, 6.7 GB-os új update-je ma élesedett és a játék legvitatottabb részein csiszol: többek között minden játékosnál javul a teljesítmény, új karaktermodellek készültek, új térkép (Savioa) és kompetitív játékmód (Wartide 2.0) érkezett, új meccskereső rendszer került bevezetésre, a fegyverek vizuális és egyensúlybeli átdolgozást kaptak (plusz befutott pár vadonatúj is), új felhasználói felületet kaptunk, átdolgozták a mapokat, fejlesztették a hitboxot, realisztikusabb hangeffektekkel gazdagodott a játék és rengeteg bugot is kigyomláltak. Egy kis prezentáció mindebből:

A javítások teljes listáját itt böngészhetitek át. Kipróbáljátok majd, hogy milyenek az újítások? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)