Hirdetés

Battle City - A tankjátékok örök klasszikusa

|

Flash játékgyűjteményünk legújabb darabja voltaképpen mindenki számára kötelezően kipróbálandó, bemutatjuk a Battle City netes verzióját.

Hirdetés

Teljesen egyetértünk az alapértelmezett „tankosjáték”, közismertebb nevén Battle City (egyes régiókban hatalmas meglepetésre Tank megnevezéssel került forgalomba) egyszerű&nagyszerű modernkori marketingszövegével, melyet vasárnapi Játéközön.hu ajánlónk szerencsés beküldője adományozott az 1985-ben megjelent akciójátéknak. Kérem tisztelettel, a Battle City mindenki számára kötelező darab!

A korosabb játékosoknak nosztalgikus, míg az újoncoknak játéktörténelmi okok miatt érdemes perceket áldozni a webes vNES emulátorral hajtott tankosjáték oltárán. Borzalmasan egyszerű játékmenettel rendelkezik a Battle City, összesen 35 szinten keresztül szükséges védelmeznünk a bázisunkat jelképző madarat az ellenséges tankoktól. Eleinete kizárólag a téglaelemeket apríthatjuk darabokra, minden egyéb pályaelem statikus, illetve egyéb célra használatos.

Összesen négyféle ellenséges tanktípussal nézhetünk ütegszemet, melyek eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek. A villogó tankok semlegesítésekor bónuszok pottyannak a pályára (extra élet, gyorstüzelés, fagyasztás, sebezhetetlenség, stb.). Amennyiben madarunk megsemmisül vagy elvesztettünk minden életüket befejeződik a játék és újból nekidurálhatjuk magunkat a pályáknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)