Hirdetés

Már tesztelhetőek a Battle.net új közösségi funkciói

|

A tegnap még kicsit adatbányászoktól származó funkciók ma már élesedtek a béta kliensben.

Hirdetés

A pár nappal ezelőtti szivárgás után sem mert senki őszintén hinni abban, hogy tényleg kapni fogunk bújkálós funkciót a Battle.netre, de lássatok csodát: ma már tesztelni is lehet a lehetőséget több másik újdonság mellett.

Hirdetés

A játékosok megalkothatják saját, Discord szerverre hasonlító csoportjaikat, amikben több szobát is létre lehet hozni, és az egész társaságot egyetlen gombbal fel lehet hívni, ha inkább beszélgetnénk velük írogatás helyett.

Mindezekhez egy profilrendszer is jött, aminek köszönhetően megadhatunk saját avatárt, beírhatjuk a közösségi felületeink linkjeit, és saját bemutatkozást is odavéshetünk.

A profilokat egyébként el lehet rejteni a publikum szeme elől, ha nem szeretnénk, hogy az információinkat illetéktelen szemek olvasgassák. A rejtett állapot is bekerült, így barátlistánkon szereplő ismerőseink nem fogják látni, ha éppen játszunk valamivel (vagyis nem látjuk majd, ha Hunter munka közben WoW-ozik - HP).

Az összes újdonság tesztelhető, ha a Battle.net kliens beállításaiban a Beta verzióra váltotok. A hír írásának pillanatában még csak akkor érhetőek el az újdonságok, ha az Americas szerveren keresztül jelentkeztek be a platformra, de ez vélhetően hamarosan változni fog.

Nektek hogy tetszenek az újítások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)