Hirdetés

Battle of Heroes - mire készül a Ubisoft?

|

Két új márkanevet jegyeztetett be a kiadó, amik valami teljesen új dolog közelgő bejelentését sugallják.

Hirdetés

Most nem kezdenénk el azon pörögni, hogy megint sikerült egy kreativitást abszolút nélkülöző játékcímet választani, megtettük ezt már múltkor, amikor túlcsordult az a bizonyos pohár.

Na de nem a játékcím a lényeg, hanem a tartalom, de mivel egyelőre csak egy nagyon nagy kategóriába tudjuk besorolni a Battle of Heroes: Land of Immortals nevű játékot, halvány elképzelésünk van arról, hogy mire kell számítani. A két márkanevet az Egyesült Államokban jegyezték be két kapcsolódó domainnel együtt, és a leírás szerint online számítógépes játéknál, illetve dobozos formában, otthoni és hordozható konzolokra egyaránt forgalmazható játéknál használható. Elképzelhető, hogy egy MOBA lesz, amit azért ebben a mai világban nem egy őrült feltételezés, de meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)