Hirdetés

Battle Rage: The Robot Wars - Valódi 3D-s élmény otthon?

|

A Battle Rage: The Robot Wars átirat fejlesztői azt állítják megalkották az "első valós háromdimenziós konzoljátékot".

Hirdetés

A Data Design Interactive vállalata a mai nap folyamán, olyan konzolra fejlesztett videójátékról adott híradást, melyre emlékezetés mérföldkőként tekinthetnek vissza az elkövetkezendő generációk (hangsúlyozzuk, szerintük). Hivatalos közleményük szerint létrehozták az „első valós háromdimenziós konzoljátékot", mely a Nintendo rendszerén kap bemutatkozási lehetőséget. A Battle Rage: The Robot Wars kiemelkedik vetélytársai közül: annak érdekében, hogy részesülhessünk a ténylegesen háromdimenziós megvalósítás élményében, térhatású szemüvegekre lesz szükségünk. A Data Design Interactive nem titkolt célja, hogy a jövőben piacvezető szerepben tisztelegjen a valós 3D-s alkotások terén. Mindezt családbarát árképzéssel a meglévő technológiák, szoftverek kiaknázásával szeretné megvalósítani, valamint az sem elhanyagolható szempont, hogy ezentúl kizárólag 3D támogatású játékokkal terveznek előrukkolni. Ennyit az első valósan háromdimenziós megvalósításról, lássuk, mire számíthatunk a Battle Rage: The Robot Wars-ban.

battle_robots.jpg
 

Nevéből adódóan hatalmas robotokat fogunk terelgetni, mindezt tesszük külső nézetből és „lenyűgöző grafikai megjelenítés" mellett. Utóbbi kijelentésünk akkor is megállja helyét, ha nem kívánjuk használni a játékhoz mellékelt térhatású szemüveget. Változatos pályákon, jobban mondva arénákban, csatázhatunk ellenfeleinkkel ahol hatalmas jelentőséget kapnak az éppen birtokolt fegyverek speciális támadások. Játszhatunk gépi ellenfelek ellen, vagy kihívhatjuk ismerősünket egy gyors partira. Minden egyes robot egyéni fegyverarzenállal rendelkezik, melyet lecserélhetünk vagy bővíthetünk, ha nyitott szemmel rohangászunk az arénákban. Európában március végén várható a Battle Rage: The Robot Wars megjelenése. Mindenképpen érdekesnek hangzik, ugyanis az általuk „feltalált" eljárás már létezik és a Wii verziót még tavaly márciusban sikerült bejelenteniük. A játék eredetileg PC-n került megjelenésre a Teyon Games fejlesztésében. A címben feltett kérdésre a válasz: nem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)