Hirdetés

Battle royale-lal fűszerezett hero shooter készülhet a Ubisoftnál

|

Több forrás is megerősítette a Ubisoft új projektjének létezését, ami a kiszivárgott részletek alapján talán már most bukásra van ítélve.

Hirdetés

Viszonylag könnyű receptje van a battle royale-nak, ám ennek ellenére közel sem minden stúdió volt képes rendesen meglovagolni a hype-ot, aminek az lett az eredménye, hogy a népszerűbb címek felemelkedése mellett egy csomó alkotás landolt a kukában végül. Még a Ubisoft is bővítette a műfajt a Hyper Scape-pel, de jól mutatja a játék népszerűségét, hogy rövidesen végleg lekapcsolják a szervereit. Egy korábbi értesülés szerint viszont ismét megpróbálna a vállalat valami érdemlegeset alkotni a témában, sőt nem kizárt, hogy egyből két játékkal is bevonzaná a PvP-re fogékonyakat.

Az Exputer rögtön nyolc forrásra hivatkozva írt arról, hogy egy új PvP-játék készül a Ubisoft Bordeaux műhelyében, ami a rejtélyes Project Q nevet viseli, és már korábban, a GeForce Now-os szivárgás kapcsán hallhattunk róla. A játék tesztjei elvileg már zajlanak, és egy csomó részletet is közölt az Exputer.

Hirdetés

A Ubisoft új alkotása várhatóan két játékmódot fog kínálni. Az egyik a Showdown, ami egy csavaros battle royale, és négy kétfős csapat versengéséről szólhat. A másik a Battle Zone, amiben viszont két négyfős brigád küzd egymással, és a pálya különböző pontjainak elfoglalásával és megtartásával kell elérniük a győzelemhez szükséges 100 pontot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Project Q-ban elméletileg különböző hősöket irányíthatunk, akik saját fegyverekkel és képességekkel rendelkeznek, de valamiféle Wonderek is lesznek, amelyekből egyszerre három lehet aktív, amiket kombinálhatunk, cserélgethetünk. Fegyverek terén sem hagyományos stukkerekre kell számítani, hanem olyan finomságokra, mint egy pakli kártya, tűzijátékok vagy botok. Az Exputer állítólag már belenézett a játékba, aminek látványvilága az Overwatchra vagy a Knockout Cityre hajaz, tehát stilizált grafikára van kilátás.

A Ubisoft Bordeaux oldala szerint tényleg készül náluk egy free-to-play PvP-játék. Nagy kérdés, hogy akkor egy hero shooterrel és egy battle royale-lal is készül-e a Ubisoft, vagy a két cucc valójában egyet takar.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)