Hirdetés

Battle royale-nak indult, de egész más lehet a The Last of Us multiplayer spin-offja

|

Kiszivároghatott néhány részlet a Naughty Dog projektjeiről, köztük a The Last of Usról és egy fantasy játékról.

Hirdetés

Ha minden úgy lesz, ahogy azt pletykálták, a Naughty Dog idén az első The Last of Us remake-jét, a második rész PlayStation 5-höz igazított változatát, és az eredetileg a Part II többjátékos módjának szánt, de később önálló játékká fejlődött spin-offot is kiadja, bár a csapat viszonylag keveset kommunikál arról, min dolgozik épp, és csak akkor szól, ha már valami érdemit tud mondani.

A korábban néhány esetben megbízhatónak bizonyult Oops Leaks Twitter-csatornán megjelent információk szerint a free-to-play játék az Escape from Tarkov, a The Division, és az első The Last of Us Factions módjának elemeit fogja vegyíteni.

Hirdetés

A kapcsolódó posztban szerepel, hogy egyjátékos élményre számíthatunk, tehát valószínűleg egyedül kell majd szembenéznünk másokkal. Először PlayStation 5-re jelenhet meg, később érkezhet PC-re - mi ugyanakkor meglepődnénk, ha a PS4-eseket kihagynák a buliból.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Szó esett továbbá a stúdió következő játékáról is, ami Neil Druckmann nélkül készül, és egy fantasy témájú, sztoriközpontú cím lehet, valami teljesen új. A The Last of Us Part III-nak egyelőre a váza van meg, de most nincs kapacitás erre, előbb az említett két játékot (és esetleg a remake-eket/remastereket) fogják befejezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)