Hirdetés

Megtámadták a Battle.net szervereit

|

Az éjszaka folyamán túlterheléses támadással próbálták meg térdre kényszeríteni a Battle.net szervereit, de egyelőre nem teljesen tiszta, hogy ki a tettes.

Hirdetés

A Blizzard sikert-sikerre halmoz az Overwatch-csal, és hasonló várható az új World of Warcraft kiegészítő megjelenésével kapcsolatban is, de úgy tűnik, hogy néhányan képtelenek arra, hogy örüljenek mások sikerének.

Tegnap sokan arra lettek figyelmesek, hogy nehézkesen tudnak belépni (vagy bennmaradni) az Overwatchban és a World of Warcraftban, és habár hamar felmerült a DDoS (vagyis túlterheléses támadás) lehetősége, a Blizzard nemrég egy tweetben meg is erősítette, hogy valóban ez történt.

A támadásért egy PoodleCorp nevű hackercsoport a felelős (legalábbis az állításuk szerint), de az nem derült ki, hogy pontosan miért próbálták meg tönkrevágni a Battle.net szervereket. Mindenesetre a Blizzard szerint már minden rendben és mindenki belevághat az olimpiai mókába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)