Hirdetés

Találkozz kedvenc youtubereiddel, a GameStar íróival, és próbáld ki a Battlebornt!

|

Május 13-14-én két helyszínen lehet majd kipróbálni a Battlebornt, találkozni kedvenc youtubereitekkel és velünk, a GameStar csapatával!

Hirdetés

Múlt hét pénteken, a GameNight - Battleborn launch partyn már lehetőséget adtunk arra, hogy belekóstoljatok a Gearbox vadonatúj játékába. Most az 576 Kbyte az Acerrel és a játék hazai forgalmazójával, a Cenegával közösen újra játékra invitál titeket.

Május 13-án pénteken, valamint 14-én szombaton külön érdemes lesz ellátogatni a budapesti Mammut 2-ben vagy az Allee-ban található 576 boltok valamelyikébe, ugyanis nyitvartartási időben (reggel 10-től este 9-ig) az Acer PC-in próbálhatjátok ki a játékot. A két bolt egymás ellen harcol, azaz öten az egyik, öten peidg a másik helyszínről játszahatnak. Készülnek különböző ajándékokkal is, melyeket a játékot kipróbálók között osztanak szét. 

Péntek este még egy különleges eseményre sor kerül: 17:00 és 18:00 között GameStar-osok és youtuberek vegyes csapatai harcolnak egymással. Az Allee-ban youtuber frontról Kiss Imivel, valamint KD csapat két tagjával, Kodival és DDave-vel találkozhattok, míg a GameStart Kaci és Gócza (avagy Gergő) képviselik. A Mammutban ott lesz Sirius, Diesel és Zsozéatya, valamint tőlünk mazur és Paca, hogy jól megmutassák, hogyan kell ezt az FPS-MOBA egyveleget jól játszani. Gyertek, szurkoljatok, a verseny után pedig lehetőség lesz dedikáltatni-fotózkodni is!

A fontosabb részletek még egyszer:

Battleborn 5v5 összecsapás

Időpont: május 13-14., 10:00-tól 21:00-ig

Helyszín:

576 Allee Bevásárlóközpont (1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 8-10.)

576 Mammut 2 Bevásárlóközpont (1024 Budapest, Lövőház u. 2.)

YouTuberek és GameStarosok összecsapása

Időpont:

Meccs: május 13., 17:00-tól 18:00-ig

Dedikálás: május 13., 18:00-tól 19:00-ig 

Helyszín: 

576 Allee Bevásárlóközpont (1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 8-10.)

576 Mammut 2 Bevásárlóközpont (1024 Budapest, Lövőház u. 2.)

A rendezvény támogatója az Acer és a Cenega.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)