Hirdetés

Lelépett a Battleborn vezető írója

|

Aaron Linde elhagyta a Gearbox csapatát. Az író legutóbb a Battleborn történetéért felelt, most viszont új kihívások után néz.

Hirdetés

Aaron Linde vezető íróként dolgozott a Gearbox legújabb lövöldéjén, a Battlebornon. Most viszont Twitteren jelentette be, hogy a tegnapi volt az utolsó munkanapja a cégnél.

Linde korábban a Middle-earth: Shadow of Mordoron és a Gears of War szérián is dolgozott, neves írónak számít. LinkedIn profilja alapján 2013 októbere óta volt tagja a Gearbox csapatának. A jelek szerint nem volt viharos az elválás, az író így nyilatkozott távozásáról:

"Teljes mértékben imádom ezt a csapatot és hihetetlenül büszke vagyok arra a munkára, amit együtt vittünk véghez."

A Battleborn májusban jelent meg PC-ra, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Átütő sikert egyelőre nem tudod elérni, a  Borderlands 2-vel például kétszer annyian játszanak mint a Battlebornnal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)