Hirdetés

Battleborn - bemutatkozott két új karakter

|

A hamarosan induló multis őrületbe két új bajnok ugrott be: Ghalt, a gyilkológép, és Deande, a lopakodás mestere.

Hirdetés

A Battleborn a jövőre érkező multis lövöldék egyik legígéretesebb példánya. Májusban már nyomhatjuk is PC-n és PlayStation 4-en, de addig is marad a bétára várás, illetve az ismerkedés a játékkal és az új karakterekkel.

A Gearbox ma bejelentett két új hőst. Az első egy háborús veterán, Ghalt, kinek egyetlen barátja a UPR M8-R Revolver Shotgun. Ezzel oldja meg minden problémáját, és ellenségei fogazatát. Első képességével magához húzhat bárkit egy horoggal, a ,ásodikkal csapdákat állíthat fel, melyekbe ha belelép egy ellenfél, az lebénul és sebződik. Ghalt végső eszköze, hogy rövid időre előhúz még egy M8-R Shotgunt, és ezzel megkétszerezi sebzését.

A második új karakter Deande, a kém, aki fegyverének egy legyezőt választott. Ezzel képes sok apró vágást ejteni ellenfelein, de akár el is dobhatja őket másodlagos tüzelésként. Első képességével létrehozhat magából egy elterelő másolatot, míg ő második képességével nekiront valakinek extra sebzésért. Végső képessége 10-szer csapja meg ijesztő gyorsasággal az áldozatot, aki minden találattal 50 pontot veszít az életéből. Egyébként Deande lopakodni is képes, és ha kitör a láthatatlanságból, akkor rövid időre nagyobbat üt, és kevésbé érzi meg a csapásokat.

A Battleborn május 3-án jelenik meg PC-re és PlayStation 4-re. Ti ki fogjátok próbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)