Hirdetés

Battleborn - fejlesztők és játékosok együtt próbálják megmenteni

|

Tény, hogy a Battleborn elég nagy bukás volt, de akik játszanak vele, nagyon elhivatottak - ezért most a Gearbox segítségével megpróbálnak életet lehelni a játékba.

Hirdetés

A Battleborn több tekintetben is csalódás volt, de a legnagyobb rajongók mindent megtesznek, hogy felélesszék a játékot. 

Egy reddites közösségi kezdeményezésből indulva a lelkes játékosok a Gearboxot is meggyőzték, hogy érdemes időt fektetni a Battlebornba.A fejlesztőcsapat így meghirdette a november 11. és 13. közötti ingyenes hétvégét, és egy rakás izgalmas dologgal próbálják feldobni a haldokló MOBA-FPS hibridet.

Olyan in-game eseményekre lehet számítani, mint a Lootpocalypse, Play with the Devs vagy  Battleborn Day Queue. Emellett minden hőst ingyen ki lehet próbálni, dupla XP-t és kreditet lehet szerezni, és a shop is hatalmas leárazásokkal operál.

Közösségi programként beindul az úgynevezett  BattleBros, amellyel a tapasztaltabb játékosok segítik a kezdőket a sztori és a PvP során is.

Ti adtok még egy esélyt a Battlebornnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)