Hirdetés

Battleborn - ezt tudja az új ingyenes játékmód

|

Egy hét múlva érkezik a Battleborn első nagy DLC-je, ami nemcsak a sztorit viszi tovább, hanem egy új játékmóddal is feldobja a multit.

Hirdetés

Bár PC-n már csak pár száz állandó játékosa van a Battlebornnak, a Geabox nem adja fel, és folyamatosan tolja ki a frissítéseket a játékhoz, amitől azt remélik, hogy sikerül majd visszacsábítani a rajongókat, vagy legalábbis megtartani a jelenlegi bázist.

Bár pletyka szinten már felmerült, hogy a játék free-to-play modellre vált, a Gearbox tagadta, hogy ilyesmit fontolgatnának. Ettől függetlenül szerencsére érkezik ingyenes tartalom a játékosoknak, méghozzá a Face Off nevű játékmód képében, ami a hagyományos horda módot csavarja meg. Az új játékmódot a már bejáratott Capture pályákon toljuk majd, ahol Varelsi hullámokat kell túlélnünk.

Minden szörnyből esik egy maszk, amit a pálya közepén található konténerbe kell bedobni. közben persze találkozunk majd az ellenfél csapatával is, és ha meghalunk, akkor eldobjuk a nálunk lévő maszkokat. A Face Off remélhetőleg új életet visz majd az egyébként is alig játszott Capture pályákba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)