Hirdetés

Battleborn - jön a free-to-play változat

|

A Battleborn korábbi vásárlóit egy csomó játékbeli tárggyal kárpótolják a készítők azért, hogy mindenki más ingyen vághat neki a MOBA-FPS hibrid többjátékos módjainak a jövő héten.

Hirdetés

Ugyan hosszú távon az Evolve-on nem segített, a kezdeti fellendülést látva sokan gondolták (köztük mi is), hogy a szintén nem túl fényesen teljesítő Battleborn-nak is free-to-play modellre kéne váltania. Ugyan a fejlesztők sokáig azt állították, ezt nem lépik meg, most mégis egy, szinte ingyenes modellt jelentő Trial változatot jelentettek be.

A fizetés nélkül letölthető változaton nincs semmilyen idő- vagy szintbeli korlát, de például a sztorit nem játszhatjuk végig benne. Emellett egy karaktert sem kapunk meg, csupán a hetente változó hat ingyenes hőst választhatjuk a multis meccsekben. De a Battleborn játékkal megszerezhető fizetőeszközével akárkit feloldhatunk idővel, ahogy sok kozmetikai cuccot és persze felszerelési tárgyakat is kifarmolhatunk. A grindolást természetesen átugorhatjuk akár a játék és DLC-i megvásárlásával, ha pedig a mai napot megelőzően szereztük meg a Battlebornt, Founder státuszt kaphatunk, ami egy csomó játékbeli jutalommal jár.

Az ingyenes trial június 13-án indul PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is, addig további infókat a free-to-play modellről itt találhattok.

Ti ingyen adtok egy esélyt az immár több mint egy éves Battlebornnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)