Hirdetés

Battleborn - érkeznek a mikrotranzakciók

|

Bár a Battleborn készítői kifejezetten sok ingyenes tartalommal támogatják a játékot, hamarosan a rajongók hiúságára alapozva mikrotranzakciókkal is megpróbálják növelni a játék bevételeit.

Hirdetés

Bár a Battleborn szénája nem áll valami jól, a Gearbox nem adja fel a játék támogatását, hamarosan például a kozmetikai tárgyak választékát bővítik, ezekért viszont fizetnünk kell. Ezért bekerül a Platinum nevű prémium fizetőeszköz, amiről már néhány hónappal ezelőtt is szóltak a fejlesztők.

Az első körben minden hős kap egy új skint, a huszonöt választható karakter közül pedig nyolc kap egy-egy új prémium taunt-animációt is. Ezeket június 16-ától lehet megvásárolni, de a Gearbox nem tartja kizártnak, hogy később kibővítsék a kapható cuccok listáját. Ehhez hozzátartozhatnak az XP és játékbeli kredit szerzését meggyorsító tárgyak, kész loadoutok, vagy még több hely megvásárlása a bankunkhoz, de erről előbb a Battleborn játékosait is szeretnék megkérdezni.

Azt viszont leszögezték, hogy a DLC-kkel érkező kozmetikai tartalmakat nem lehet majd külön megvásárolni, azokat csak az új sztoriküldetések teljesítése után kaphatjuk meg. Emellett külön megjegyezték a mikrotranzakciók érkezéséről szóló blogposztban (ahol az átváltási rátákat is megtaláljátok), hogy érkeznek bőven ingyenes tartalmak is a Battlebornhoz, multis módok és pályák mellett pedig öt új hősért sem kell fizetnünk.

Szerintetek ez a modell még elfogadható egy teljes árú játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)