Hirdetés

Battleborn - hamarosan megérkezik a hidegvérű új hős

|

A Battleborn fejlesztői korábban már leleplezték a következő játszható hőst, Pendlest, a hüllőkre emlékeztető karakter pedig néhány hét múlva már játszható is lesz.

Hirdetés

Bár a Battleborn a költségvetéséhez képest nem sok játékos figyelmét tudta hosszú távon megtartani, ez persze nem jelenti, hogy a 2K és a Gearbox feladná a küzdelmet, hogy valahogy visszacsalogassa őket a lövöldéhez. Az egyik legjobb módszerük erre az új karakterek kiadása, akik közül hamarosan ismét ingyen érkezik egy.

Korábban már megismerkedhettünk Pendles néhány alapvető tulajdonságával, de sokkal jobb lesz, amikor mi magunk próbálhatjuk ki. Erre pedig már nem is kell rengeteget várni, hiszen a Season Pass tulajok július 28-án megkapják a Battleborn huszonhetedik hősét, míg a többieknek augusztus 4-éig kell várniuk. Pendles egyébként azoknak lehet az új kedvence, akik az orgyilkos karaktereket szeretik, az új hős ugyanis a mérgek és elképesztő erejű közelharci támadások mellett a lopakodásra és a gyors menekülésre épít.

Az új karakter megjelenési dátuma bejelentésének napján, kicsivel az eredetileg tervezett időpontnál később élesedett egyébként a Battleborn új frissítése is, ami a korábban leleplezett három új pályát és sok más változást hoz - ezekről részletesen itt olvashattok. Ezzel viszont még mindig nem ért véget a játék körüli történések sora, hiszen érkeztek új, nyári témájú kozmetikai tartalmak is, ráadásul még a Lootpocalypse nevű eventet is meghosszabbították a készítők. Ennek köszönhetően pedig július 25-éig még jobb lootot kaphatunk, például nagyobb esélyünk van legendary ritkaságú felszerelési tárgyakat szerezni.

Ti visszatértek még néha egy-egy körre a Battlebornhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)