Hirdetés

Battlecry bejelentés - jön a Bethesda új játéka

|

A Battlecry olyan, mint egy közelharci Team Fortress sok vérrel, 32-fős többjátékos móddal, csak PC-re.

Hirdetés

2012-ben alakult meg a Bethesda Battlecry nevű stúdiója, de akkor még nem tudhattuk, hogy a csapat mind dolgozik. Ma kiderült, hogy a Battlecry nevű játékon dolgoztak. Milyen fura véletlen.

Ez most kivételesen nem egy RPG. Ezzel a tulajdonsággal alapvetően viszonylag kevés Bethesda játék rendelkezik, a stúdió maga is azért jött létre, hogy a cég megmutassa, hogyan látja önmagát. „A Battlecry-t azért alapítottuk 2012-ben, hogy megmutassuk, hogyan képzeljük el a Bethesdát. Nem csak RPG-k, nemcsak lövölözős játékok, nem csak túlélőhorrorok, de öszességében szórakoztató és másoktól különböző, magával ragadó játékok alkotják.” - nyilatkozta Pete Hines.

A Battlecry első ránézésre egy csapatalapú, közelharcra fókuszáló játék, ami csak és kizárólag PC-re jön. Free-to-play lesz, és két frakció, valamint öt választható karakter áll majd rendelkezésre a 2015-ben induló bétában. Az egyik frakciót a kozákok (Cossack Empire), a másikat pedig a brit királyi hadsereg (Royal Marines) tagjai talkotják. A kasztok alapvetően mindkét oldalon ugyanazt tudják, de máshogy. A Royal Marines Tech Archer egy átalakuló íjat használ, míg a kozák megfelelője íjpisztolyt és íjpuskát, amit kombinálva egy hosszú hatótávolságú fegyvert alkothat.

A Tech Archer mellett játszható lesz még a tankként erős, nagy, pajzzsá alakítható karddal rohangáló Enforcer, aki társai statját is képes növelni. Hatékony, cserébe viszont lassan mozog.

A lopakodás kedvelőinek való a Duelist, aki álcázni tudja magát, két kardot tarthat a kezében, és bárkit hátbaszúrhat velük.

A negyedik kaszt a Gadgeteer, ő változatos kütyükkel és egy mágneses fegyverrel ritkítja az ellenfelet, az ötödik pedig a Brawler, akinek mechanikus karja nem csak erőset üt, de erőset is markol.

Hamaroasn bővebben is beszámolunk a játékról, addig döntsétek el, hogy az eddig látottak és a fenti videó alapján nektek bejön-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)