Hirdetés

Battlefied: Bad Company 2 Vietnam - Toronymagasan vezet a PC

|

A kiegészítő ötödik térképének megnyitásáért vívott versenyben a PC-s játékosok maguk mögé utasították konzolos társaikat.

Hirdetés

Jó lenne egyszer az eladások tekintetében is hasonló címeket viszontlátni, bár pont nem a Battlefield: Bad Company 2 az a játék, ahol elégedetlen lett volna a kiadó a PC-s verzió fogyásával.



A kisebbfajta kiegészítő (vagy nagyobbfajta DLC) teljesen más játékélménnyel ajándékozza meg a játékosokat, mint a Battlefield: Bad Company 2. A korhű fegyvereknek köszönhetően a Vietnam arra kényszerít bennünket, hogy közelebb merészkedjünk egymáshoz, mielőtt meghúznánk a ravaszt. A lángszórót pedig egyenesen kötelező kipróbálnia minden rajongónak.



A Vietnam persze nem csak új járműveket és fegyvereket tartogat nekünk, hanem öt térképet is, amelyek közül csak az első négyhez férhettünk hozzá a kezdetek kezdetén. Az Operation Hastings átdolgozott verzióját akkor teszik elérhetővé mindhárom támogatott platformon (PC, Xbox 360, PlayStation 3), amint sikerül külön-külön 69 millió kombinált csapatos akciót végrehajtani. A jelek szerint a PC-s játékosok vagy sokkal aktívabbak, vagy sokkal többen vannak, mint konzolos társaik, ugyanis ők már a 61 milliót is meghaladták, míg Xbox 360-on a 32 milliót súrolják, PlayStation 3-on pedig nemrég hagyták el a 24 milliót. Bárhogy is legyen, a PC-sek előbb játszanak az új térképen, mint konzolos társaik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)