Hirdetés

Battlefield 1 - megjött az AMD Crimson driver is

|

Aki AMD kártyát használ, és problémákat tapasztal a Battlefield 1 bétájánál, mindenképp telepítse a legfrissebb drivert.

Hirdetés

Az Nvidia egy kicsit gyorsabban kapcsolt, még azelőtt kiadta az új drivert, mielőtt a felhasználók nagy része rászabadult volna a játékra.

A 16.8.3-as Crimson Edition driver egyrészt a Battlefield 1 bétához és a Deus Ex: Mankind Dividedhez a Crossfire DirectX 11 profilokat, másrészt 10%-kal megdobja a Rise of the Tomb Raider teljesítményét a Radeon RX 480-at használóknál. Az ismert hibák listája sajnos még mindig hosszabb, mint a driver újdonságaié, de ha telepítitek, a BF1-gyel valószínűleg nem lesz megjelenítési gond. Innen tudjátok letölteni, érdemes, nem tart sokáig, és azonnal mehettek is vissza játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)