Hirdetés

Battlefield 1: Apocalypse - végre megtudtuk, mikor számíthatunk a legújabb DLC-re

|

A DICE elárulta, hogy mikor számíthatunk a Battlefield 1 következő nagyobb letölthető csomagjára.

Hirdetés

Ahogyan azt az EA és a DICE már korábban megígérte, hamarosan megérkezik a Battlefield 1 negyedik, Apocalypse nevű DLC-je, most pedig végre a megjelenési dátumot is megtudtuk.

Hirdetés

Az Apocalypse összesen öt új pályával toldja majd meg a játékot, melyek közül az első három (a Passchendaele, a Caporetto és a River Somme) hagyományos térképek lesznek, míg a másik kettő (London Calling és Razor's Edge) kifejezetten egy új játékmódhoz, az Air Assaulthoz készültek és igazából más módban nem is játszhatunk rajtuk. A friss infók mellé érkezett még pár látványos kép is. 

Természetesen nem csak pályákat tartogat a kiegészítő, hanem egy tucat új fegyvert is, valamint új Service Assignmenteket, specializációkat és dögcédulákat is. Az Apocalypse február 20-án válik elérhetővé a Premium Pass tulajdonosok számára, a többiek két héttel később számíthatnak rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)