Hirdetés

A Monarchia fegyvereit is megtalálták a Battlefield 1 fájljai között

|

A Battlefield 1 bétája bőven szolgált szaftos infókkal az adatbányászoknak, akik rengeteg olyan fegyvert találtak a játékban, amiket eddig még nem próbálhattunk ki.

Hirdetés

Már a Battlefield 1 bétájának fegyverválasztékából is egyértelmű volt, hogy a korszak érdekességeit is ki szeretné emelni a játékban a DICE, de mint kiderült, sok meglepetést tartogatnak még ezeken kívül. Sok csúzli elnevezése megbújt viszont a próbaverzió fájljaiban, így sok modellt már most megismerhetünk.

Persze nem biztos, hogy ezek közül mindegyik szerepel is majd a végleges játékban, de valószínűleg sokat így is a Battlefield 1-es katonáink kezébe adhatunk. Az említés szintjén szereplő huszonhárom fegyver között rengeteg különböző nemzet katonáinak felszerelését találjuk meg, ahogy több különlegességet is, például a világ egyik legkisebb sorozatgyártásban is készült pisztolyát. Ezekről a Battlefield játékok megszállottja, Westie mesél a fenti videóban, aki a fegyverek képei mellett néhány érdekes tényt is összegyűjtött róluk.

Ti melyik csúzlit próbálnátok ki legszívesebben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)