Hirdetés

Battlefield 1 - így találhatod meg a Dark Souls easter egget

|

Egy elrejtett Darks Souls utalás csakis arra vár, hogy megtaláld a Battlefield 1 legújabb pályáján, a They Shall Not Pass DLC-vel érkező Rupture térképen. Mutatjuk, hol van.

Hirdetés

A múlt héten végre mozgásban is láthattuk a Battlefield 1 következő bővítményét, a They Shall Not Pass DLC-t, mivel felkerült a tesztszerverre, így többek között lehetőség nyílt szemügyre venni a Rupture térképet is, amely még mindig tartogat meglepetéseket. 

Ahogy legutóbb, úgy most is a lövöldékben járatos Westie jelentkezett egy Battlefield 1-es hiánypótló videóval, tudniillik a Rupture térképen vannak elrejtve turpisságok is és sikeresen megtalálta az egyik ilyen easter egget. Egy Dark Souls-stílusú máglyáról van szó, viszont a felfedezés öröme nem merül ki ennyiben, ugyanis a bonfire közepébe van szúrva egy kard, amit ha felveszünk, használhatjuk az összecsapás során! Persze csak az első halálig és egy időben csak egy ilyen használható a pályán, de még így is nagy mókának tűnik. 

Mellesleg nem ez az egyetlen easter egg, amit a közösség felfedezett a They Shall Not Pass kapcsán, a Fort de Vaux térképen például van egy elzárt ajtó, amely mögül hátborzongató hörgés hallatszik, sokak szerint zombik lehetnek: 

Ti találkoztatok már hasonlókkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)